top of page

Politika zasebnosti

Datum uveljavitve: 6. oktober 2018

 

MIRA Računovodske in poslovne storitve Mirjana Delić s.p. ("nas", "mi" ali "naši") upravlja spletno mesto https://www.racunovodstvo-mira.com/ ("storitev").

 

Ta stran vas obvešča o naših pravilnikih o zbiranju, uporabi in razkrivanju osebnih podatkov, ko uporabljate našo storitev in izbire, ki ste jih povezali s temi podatki. Naša politika zasebnosti za MIRA Računovodske in poslovne storitve Mirjana Delić s.p. se upravlja s pomočjo pravilnika o zasebnosti.

 

Vaše podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje storitve. Z uporabo storitve se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s tem pravilnikom. Če v tem pravilniku o zasebnosti ni drugače določeno, izrazi, uporabljeni v tem pravilniku o zasebnosti, imajo enak pomen kot v naših Pravilih in pogojih, dostopni na https://www.racunovodstvo-mira.com/

 

Zbiranje in uporaba informacij

Zbiramo več različnih vrst informacij za različne namene, da vam zagotovimo in izboljšamo našo storitev.

 

Vrste zbranih podatkov

 

Osebni podatki

 

Medtem ko uporabljate našo storitev, vas lahko prosimo, da nam posredujete določene osebne podatke, s katerimi se lahko obrnete ali prepoznate (»Osebni podatki«). Osebne prepoznavne informacije lahko vključujejo, vendar niso omejene na:

 

Email naslov

Ime in priimek

 

Piškotki in podatki o uporabi

 

Podatki o uporabi

Prav tako lahko zbiramo informacije o dostopu in uporabi storitve ("Podatki o uporabi"). Ti podatki o uporabi lahko vključujejo informacije, kot so naslov internetnega protokola vašega računalnika (npr. Naslov IP), vrsta brskalnika, različica brskalnika, strani naše storitve, ki jo obiščete, čas in datum vašega obiska, čas, porabljen na teh straneh, edinstven identifikatorje naprav in druge diagnostične podatke.

 

Podatki o sledenju in piškotkih

 

Za spremljanje dejavnosti na naši storitvi uporabljamo piškotke in podobne tehnologije sledenja in imajo določene informacije.

 

Piškotki so datoteke z majhno količino podatkov, ki lahko vsebujejo anonimni enolični identifikator. Piškotki so poslani v vaš brskalnik s spletnega mesta in shranjeni v vaši napravi. Tehnologije sledenja uporabljajo tudi svetilniki, oznake in skripte za zbiranje in sledenje informacij ter izboljšanje in analiziranje naše storitve.

 

Brskalniku lahko naročite, naj zavrne vse piškotke ali navede, kdaj se piškotek pošilja. Če pa ne sprejmete piškotkov, morda ne boste mogli uporabljati nekaterih delov naše storitve.

 

Primeri piškotkov, ki jih uporabljamo:

 

Piškotki seje. Za uporabo naše storitve uporabljamo piškotke Session.

Piškotki s prednostmi. Uporabljamo Piškotke Preference, da si zapomnite svoje nastavitve in različne nastavitve.

Varnostni piškotki. Za varnostne namene uporabljamo varnostne piškotke.

 

Uporaba podatkov

 

MIRA Računovodske in poslovne storitve Mirjana Delić s.p. uporablja zbrane podatke za različne namene:

 

Zagotavljanje in vzdrževanje storitve

 

Če vas želimo obvestiti o spremembah naše storitve

Če želite, da se udeležite interaktivnih funkcij naše storitve, se odločite za to

Zagotavljanje skrbi za stranke in podporo

Zagotoviti analizo ali dragocene informacije, da bomo lahko izboljšali storitev

Za spremljanje uporabe storitve

Za odkrivanje, preprečevanje in reševanje tehničnih težav

Prenos podatkov

Vaši podatki, vključno z osebnimi podatki, se lahko prenesejo - in vzdržujejo - na računalnikih, ki se nahajajo izven vaše države, province, države ali druge vladne jurisdikcije, kjer se lahko zakoni o varstvu podatkov razlikujejo od tistih iz vaše jurisdikcije.

 

Če ste zunaj Slovenije in se nam odločite, da nam posredujete podatke, upoštevajte, da podatke, vključno z osebnimi podatki, prenesemo v Slovenijo in jih obdelamo tam.

 

Vaše soglasje k temu pravilniku o zasebnosti, ki mu sledi vaša predložitev takšnih informacij, je vaše soglasje k temu prenosu.

 

MIRA Računovodske in poslovne storitve Mirjana Delić s.p. bo sprejela vse potrebne ukrepe za zagotovitev, da bodo vaši podatki varno obravnavani in v skladu s tem pravilnikom o zasebnosti in da se vaši osebni podatki ne prenesejo na organizacijo ali državo, razen če obstaja ustrezen nadzor, vključno z varnostjo vaših podatkov in druge osebne podatke.

 

Razkritje podatkov

Pravne zahteve

MIRA Računovodske in poslovne storitve Mirjana Delić s.p. lahko vaše osebne podatke razkrije v dobri veri, da je takšno dejanje potrebno za:

 

Za izpolnjevanje zakonske obveznosti

Za zaščito in zaščito pravic ali premoženja MIRA Računovodske in poslovne storitve Mirjana Delić s.p.

Če želite preprečiti ali raziskati morebitne napake v zvezi s storitvijo

Za zaščito osebne varnosti uporabnikov storitve ali javnosti

Za zaščito pred pravno odgovornostjo

Varnost podatkov

Varnost vaših podatkov je za nas pomembna, vendar ne pozabite, da noben način prenosa preko interneta ali način elektronskega shranjevanja ni 100% varen. Medtem ko si prizadevamo uporabljati komercialno sprejemljiva sredstva za zaščito vaših osebnih podatkov, ne moremo zagotoviti njegove absolutne varnosti.

 

Ponudniki storitev

Za olajšanje naše storitve (»ponudniki storitev«) lahko zaposlujemo tretje stranke in posameznike, da v našem imenu nudimo storitev, izvajamo storitve, povezane s storitvijo, ali da nam pomagamo pri analizi uporabe naše storitve.

 

Te tretje osebe imajo dostop do vaših osebnih podatkov samo za izvajanje teh nalog v našem imenu in so dolžne, da jih ne razkrijejo ali ne uporabljajo za noben drug namen.

 

Analitika

Za izvajanje in analizo uporabe naše storitve lahko uporabljamo ponudnike storitev tretjih oseb.

 

Google Analytics

 

Google Analytics je storitev spletnega analitika, ki jo ponuja Google, ki sledi in poroča o prometu spletnega mesta. Google uporablja zbrane podatke za sledenje in spremljanje uporabe naše storitve. Ti podatki se dajo v skupno rabo z drugimi Googlovimi storitvami. Google lahko zbrane podatke uporabi za kontekstualizacijo in prilagoditev oglasov v lastnem oglaševalskem omrežju.

 

Lahko onemogočite opravljanje dejavnosti na storitvi, ki je na voljo storitvi Google Analytics, tako da namestite dodatek za brskalnik za izključitev storitve Google Analytics. Ta dodatek preprečuje, da bi Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js in dc.js) izmenjal podatke o dejavnosti obiskov v storitvi Google Analytics.

 

Če želite več informacij o pravilnikih o zasebnosti v Googlu, obiščite spletno stran Googla zasebnosti in pogoji: https://policies.google.com/privacy?hl=sl

 

Povezave z drugimi spletnimi mesti

Naša storitev lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete povezavo tretje osebe, boste usmerjeni na spletno stran te tretje osebe. Močno vam svetujemo, da si ogledate Politiko zasebnosti za vsako spletno mesto, ki ga obiščete.

 

Nimamo nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakse tretjih oseb ali storitev.

 

Zasebnost otrok

Naša služba ne naslovi na osebe, mlajše od 18 let ("Otroci").

 

Ne smemo zbirati osebnih podatkov od osebe, mlajše od 18 let. Če ste starš ali skrbnik in se zavedate, da so nam vaši otroci posredovali osebne podatke, se obrnite na nas. Če se zavedamo, da smo osebne podatke zbrali od otrok brez preverjanja starševskega dovoljenja, ukrepamo, da odstranimo te podatke iz naših strežnikov.

 

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Občasno lahko posodobimo našo Politiko zasebnosti. O vsaki spremembi vas bomo obvestili, tako da objavite nov pravilnik o zasebnosti na tej strani.

 

Obvestilo vas bomo obvestili po elektronski pošti in / ali vidnem obvestilu na naši storitvi, preden bo sprememba začela veljati, in na vrhu tega pravilnika o zasebnosti posodobite »datum začetka veljavnosti«.

 

Svetujemo vam, da redno pregledujete ta pravilnik o zasebnosti za vse spremembe. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti veljajo, ko so objavljene na tej strani.

 

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku o zasebnosti, se obrnite na nas:

 

Po elektronski pošti: mira@racunovodstvo-mira.com

bottom of page